Disclaimer

Alle informatie vermeld op deze website is puur voor informatief gebruik. De informatie wordt verstrekt door De Jong Groep en terwijl we proberen alle informatie correct en actueel te houden, geven wij op geen enkele wijze garantie over de juistheid, beschikbaarheid, volledigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid ten aanzien van de website of de informatie, producten of diensten die op de website aanwezig zijn voor enig doel. Je vertrouwt volledig op eigen risico op dergelijke informatie.

Onder geen enkele voorwaarde kunnen wij aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade, inclusief maar zonder beperking, indirecte of directe schade als gevolg van het gebruik van deze website.

De website van De Jong Groep is met zorg samengesteld en geeft een indruk van het huidige woningaanbod. De afgebeelde tekeningen en plattegronden zijn slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De Jong Groep spant zich in om de website goed te laten draaien en functioneren. Niettemin is De Jong Groep niet verantwoordelijk voor en niet aansprakelijk voor de onbeschikbaarheid van de website door technische problemen buiten onze controle.

Gebruik van Persoonlijke Informatie

De Jong Groep is de partij verantwoordelijk voor het verwerken van persoonlijke informatie, zoals de informatie die gevraagd wordt bij het contact formulier. Wij bewaren en gebruiken je persoonlijke informatie alleen om contact met je te kunnen opnemen als reactie op jou inzending van het contact formulier. Overige data die samenhangt met je inzending wordt ook door ons opgeslagen; het betreft hier de datum van de inzending, en je publiek IP adres op het moment van inzenden.

Leveren van informatie aan Derde Partijen

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met het bijhouden van statistieken van je gebruik van de website. Deze statistieken worden verzameld door Google, en in het bijzonder door Google’s Analytics product. De statistieken bevatten onder andere je publiek IP adres ten tijde van het gebruik van onze site en de door jou bezochte pagina’s.

Websites van derde partijen

Dit Privacy Statement is alleen van toepassing op de website van De Jong Groep en niet op andere websites waar eventueel naartoe gelinkt wordt. Wij kunnen niet garanderen dat websites van derden op een veilige en voorzichtige manier met je informatie omgaan. We raden je sterk aan om het Privacy Statement of de disclaimer van deze websites te bestuderen alvorens je van deze websites gebruik maakt.

Inzien en Aanpassen van uw Data

Je kan altijd contact met ons opnemen mocht je vragen hebben over dit Privacy Statement, of als je je persoonlijke informatie wilt inzien, aanpassen, of verwijderen.